tirsdag 19. april 2011

Dynastarter del 4

Endelig ferdigmontert (omstendelig da det e trangt å ikkje egna arbeid førr voksne hender). Prøvestarta motoren etter vinterdvalen å den starta ganske så kontant, kommer nok av at dynaen dro fortere å kraftigere enn noen sinne. Etter ei stund blei det klart at det nok ikkje lade, men at det nok skyldes at regulatoren har fått sæ en smell da dynaen røyk i fjor. Nu ska koblingsskjema studeres i håp om at det finnes noe tilsvarende på Biltema førr en billig penge. Videre må/bør impelleren på motoren byttes, siden det ikkje e gjort på noen år. Den kreve nok noe som mest av alt ligner på akrobatikk førr å demonteres å e en to mannsjobb, så det bli nok ikkje før uka e omme...

Benytta samtidig annledninga te å bytt drivreimen te starteren og dimmensjon på boltan i festet te gir vaieren samt rette litt på festet da det har løsna noen ganga å det da bli vanskelig å stans motoren. Ser svært mykje bedre ut nu...

fredag 15. april 2011

Dynastarter del 3

Ei kjapp prøvemontering i båten vise at den drar som bare pokker ;-) Så får vi se om det lade når den e ferdigmontert over helga...

mandag 11. april 2011

Dynastarter del 2


Med mykje tolmodighet, to tenger å fire hender blei kobberledningen fra vindingen bøyd forsiktig dit de ska, forhåpentligvis uten at de kommer i konflikt med noen bevegelige deler. Trond pirker på plass siste stumpen. Litt knøvlat da den ene må forlenges. Det vanskeligeste va egentlig å redd den gamle bakelitt foringa som ska isolere +polen fra godset...




Klart te lodding...



Ferdig lodda å siste sjekk mht klaring te bevegelige dela...


En drøy runde med limpistol te slutt førr å vær sikker på at ikkje noen ledninge blir å beveg sæ...


Så bli det spennende når børstene kommer å se om det bli liv...



Dynastarter

Da dynastarteren har vært litt marginal i kraft siste par år (liten fart) samt sluttet å lade i fjor var det på tide å demontere helt å se om det lar seg gjøre noe med.

Mistanken var at børstene var nedslitt og at det derfor var liten fart i den. Ingen aning om hva ladefeilen skyldes.

Etter demontering var det klart at det ikke var mye igjen av børstene og nye er på vei fra Madsen bil & båt elektro. Han hadde to børster på lager men måtte bestille de to til. Siste slike børster hadde han angivelig solgt i 2001 ;-)

Det viste seg etter ytterligere demontering at kobberledningene fra spolene var røket i det store festet der + kabelen skal stå. Bolten de var loddet fast i har vridd seg og slitt de av.

Skal prøve med litt lodding samt litt små juks å se om det blir bra igjen.

Av-vridde kobberledninger fra spolene


Lett rengjort


Ser ikkje så værst ut te å ikkje vært åpnet siden -73


Bunnlokk med børster


Driv hjul - noe rust